IT hard & soft

HardwareSoftwareFuncționarea optimă a computerelor depinde în egală măsură de componentele fizice din care sunt alcătuite cât și de programele care rulează pe acestea.  În urma unor studii efectuate s-a constatat că defectele hardware cele mai întâlnite sunt după cum urmează:
-26% defecte generate de sursa de alimentare sau de rețeaua electrică
-26% defecte generate de neglijența utilizatorilor
-13% defecte generate de sitemul de răcire
-15% defecte generate de asamblare și/sau transport
-10% defecte generate de trăsnete sau electricitate statică
-6% defecte generate de folosirea incorectă a porturilor USB
-2% defecte generate de overclocking
-2% alte tipuri de defecte
Mai trebuie menționat faptul că cel mai mare dușman al calculatoarelor este praful deoarece depunereile de praf pe componentele din interiorul acestora duce la încălzirea excesivă iar aceasta contribuie la functionarea mai lentă a calculatoarelor si de asemenea scurtează durata de viață a acestora.

Compania noastră vă oferă o gamă de servicii complete de reparatii calculatoare desktop si laptop. Printre acestea menționam
– instalari de sisteme de operare atat Microsoft Windows cat si Linux
– devirusări
– optimizare software
– backup și recuperări de date
– mentenanță și service calculatoare, laptopuri și periferice

De asemenea oferim servicii de consultanță în vederea alegerii optime a configurației hardware și software astfel încât calculatorul dumneavoastră să fie perfect adaptat la necesitățile dumneavoastră.

Vă așteptăm pentru orice problemă legată de calculatorul dumneavoastră, indiferent că este vorba despre software sau hardware vom rezolva problema în cel mai scurt timp.

 

IT-HardwareIT-Software

Networking

Comments are closed.