Acasă

*

Despre noi

În primul rând dorim să vă urăm “Bun venit” pe site-ul nostru.

Multi Systems Network SRL este o entitate comercială înființată relativ recent (februarie 2015) în peisajul comercial românesc dar în componența ei intră oameni care au început să acumuleze experiență în IT încă din 1995.

Când spunem IT ne referim la Web Design & Development (creare și întreținere website-uri), Hardware & Software (reparații și întreținere calculatoare) , Networking (rețele de calculatoare) și nu numai.

Motto-ul nostru este simplu: “Dacă aveți o problemă, avem o soluție.”

Multi Systems Network

Servicii web

Compania noastră vă poate ajuta să aveți o prezentă web complexă și care să răspundă în totalitate necesităților dumneavoastră.

Mai exact vă putem oferi servicii complete care includ înregistrare de domenii, creare website (web design & development), găzduire website, optimizare pentru motoare de căutare (SEO - search engine optimization) , întreținere și actualizare website-uri.

In termeni mai uzuali, noi putem sa ne ocupam de toate operatiunile care sunt necesare pentru crearea, dezvoltarea si întreținerea unui website de la o idee la un produs finit.

Oferim aceste servicii doar clienților care au sediul pe teritoriul Uniunii Europene sau a Regatului Unit al Marii Britanii.

Servicii video

Putem realiza clipuri publicitare sau filme de prezentare pentru afacerea dumneavoastră.

Pentru a obține o ofertă personalizată, nu ezitati să ne contactati

Suntem disponibili pentru orice tip de eveniment public, privat sau corporate și aici includem lansări de produse, inaugurări, târguri, concerte, nunți, botezuri, cununii, majorate, baluri sau petreceri private dar nu ne limitam doar la aceste tipuri de evenimente.

Suntem aici pentru a capta momentele speciale din viața dumneavoastră pentru a vă ajuta să vă amintiți cum a fost. Viața este frumoasă, dar uneori aveți nevoie de dovezi că "ați fost acolo" și de aceea suntem la dispoziția dumneavoastră.

Am început să acumulăm experiență în realizarea de materiale video încă din 1992 și suntem încă aici pentru dumneavoastră. Apelați cu încredere la serviciile noastre și nu veți fi dezamăgiți de rezultate.

Servicii video

Hard & Soft

Servicii de mentenanță IT

Servicile noastre de mentenanță vin în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră pentru a vă putea desfășura activitatea fără probleme generate de funcționarea defectuoasă a echipamentelor IT.

Funcționarea optimă a computerelor depinde în egală măsură de componentele fizice din care sunt alcătuite cât și de programele care rulează pe acestea.

Compania noastră vă oferă o gamă de servicii complete de reparatii calculatoare desktop si laptop sau tablete.

De asemenea oferim servicii de consultanță în vederea alegerii optime a configurației hardware și software astfel încât calculatorul dumneavoastră să fie perfect adaptat la necesitățile dumneavoastră.

Putem realiza pentru clienții noștri rețele wireless, cu cablu UTP sau combinate (cablu și wireless) în acest sens oferind toată gama de servicii.

Servicile noastre de mentenanță vin în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră pentru a vă putea desfășura activitatea fără probleme generate de funcționarea defectuoasă a echipamentelor IT