Servicii video

Servicii video

Servicii video

Putem realiza clipuri publicitare sau filme de prezentare pentru afacerea dumneavoastră.

Pentru a obține o ofertă personalizată, nu ezitati să ne contactati

Suntem disponibili pentru orice tip de eveniment public, privat sau corporate și aici includem lansări de produse, inaugurări, târguri, concerte, nunți, botezuri, cununii, majorate, baluri sau petreceri private dar nu ne limitam doar la aceste tipuri de evenimente.

Suntem aici pentru a capta momentele speciale din viața dumneavoastră pentru a vă ajuta să vă amintiți cum a fost. Viața este frumoasă, dar uneori aveți nevoie de dovezi că "ați fost acolo" și de aceea suntem la dispoziția dumneavoastră.

Am început să acumulăm experiență în realizarea de materiale video încă din 1992 și suntem încă aici pentru dumneavoastră. Apelați cu încredere la serviciile noastre și nu veți fi dezamăgiți de rezultate.

Echipament disponibil

Steadicam

Și alte accesorii pentru camere video

Drone controller support

Și alte accesorii pentru drone

Categorii de servicii video

Pentru evenimente private cum ar fi nunți, botezuri, cununii, majorate, baluri sau altele, vă invităm să alegeți serviciile care vi se potrivesc de pe website-ul nostru de la adresa www.euro-love.net

Pentru servicii video dedicate afacerii nu ezitați să ne contactați și să ne oferiți cât mai multe detalii pentru a vă putea prezenta o ofertă adaptată nevoilor dumneavoastră.