Servicii web

Servicii web

Compania noastră vă poate ajuta să aveți o prezentă web complexă și care să răspundă în totalitate necesităților dumneavoastră.

Mai exact vă putem oferi servicii complete care includ înregistrare de domenii, creare website (web design & development), găzduire website, optimizare pentru motoare de căutare (SEO - search engine optimization) , întreținere și actualizare website-uri.

In termeni mai uzuali, noi putem sa ne ocupam de toate operatiunile care sunt necesare pentru crearea, dezvoltarea si întreținerea unui website de la o idee la un produs finit.

Portofoliu

Iată câteva din proiectele dezvoltate de compania noastră.

Celeste-House.com

Euro-Love.net

Expert-Office.ro

Productie-Arcuri.com

Sibiul.org

LukasSpitalLaslea.net

VointaSibiuSpeedway.com

FoodFromLight.com

3deD.ro

aEnergy.ro

Clinica-ReliveMed.ro

ServiciiCoserit.ro

SalgoEvents.com

Green-Grid.ro

Prețuri

Înregistrare de domenii

Primul pas în crearea unei prezențe web complete este înregistrarea unui nume de domeniu. Cele mai populare extensii sunt: .COM .NET .INFO .ORG și .BIZ

Oferim domeniul GRATUIT pentru o perioadă de 2 ani tuturor clientilor care achită în avans costurile creării website-ului.

Web Design and Development

Aici sunt incluse crearea website-ului cu continutul si funcțiile dorite de client, optimizarea acestuia pentru motoarele de căutare și desigur integrarea cu rețelele sociale.


Costurile pentru crearea unui website pornesc de la 300 € dar pot creste în funcție de complexitatea website-ului precum și de numarul de pagini dorite.


Găzduire website și întreținere

Este necesară închirierea unui server care va găzdui website-ul urmată desigur de operațiunile regulate de întreținere, back-up și actualizare a acestuia.

Tariful pentru găzduirea unui website porneste de la 5 € / lună iar cel pentru întreținere de la 20 € / lună dar pot creste în funcție de complexitatea  și mărimea website-ului.

Certificate SSL gratuite

Website-urile care au primit domeniu GRATUIT si sunt găzduite de noi, primesc GRATUIT un certificat SSL pentru validarea domeniului. Pe lângă nivelul sporit de securitate și încredere, acest certificat este necesar pentru o mai bună indexare în Google.


Ofertă personalizată

Pentru o oferta personalizată nu ezitați să ne contactați deoarece după ce ne descrieți cât mai detaliat nevoile dumneavoastră vom putea să vă oferim cel mai avantajos preț pentru serviciile de care aveți nevoie.


 

Înregistrare domeniu

Primul pas în crearea unei prezențe web complete este înregistrarea unui nume de domeniu. Un nume de domeniu reprezintă o înșiruire unică de caractere, aribuită unei adrese IP a unui server permanent conectat la Internet. Unei adrese IP îi pot fi atribuite mai multe nume de domenii.

Utilizatorii de Internet pot accesa un site web tastând în bara de adresă a browserului pe care îl folosesc numele domeniului alocat site-ului pe care doresc să-l acceseze.

Orice nume de domeniu are obligatoriu și o extensie. Aceasta este data in general de specificul site-ului care rulează pe serverul alocat numelui de domeniu. Cele mai populare extensii sunt: .COM .NET .INFO .ORG .BIZ

Web Design

Web designul este un proces de creație, cu intenția de a prezenta un  anumit conținut pe pagini web pe care utilizatorii finali le pot accesa prin internet cu ajutorul unui browser web.

Web designul utilizează multe din elemente vizuale cheie ca toate tipurile de proiectare, cum ar fi:
Layout: Acesta este modul în care grafica și textul sunt aranjate.
Culori: Alegerea culorilor trebuie facută pentru a evidenția și promova personalitatea unei persoane sau marca unei organizații.
Grafica: Aici pot fi incluse logo-uri, fotografii, miniaturi sau icoane.
Fonturi: Utilizarea anumitor fonturi pot îmbunătăți designul unui website.

Web Development

Dezvoltarea web este partea de back-end a site-ului, programarea interacţiunilor pe paginile site-ului.

Un dezvoltator de web se concentrează pe modul în care funcționează un site și modul în care clienții primesc ceea ce doresc din interacționarea cu site-ul.

Dezvoltarea web este programarea care permite ca funcționalitatea site-ul să se muleze pe cerințele proprietarului si aceasta variază de la crearea de pagini de text simplu la aplicații web complexe si interactive.

Găzduire web

Gazduirea web este serviciul care face ca website-ul dumneavoastră să fie disponibil pentru a fi vizualizat de către utilizatorii de Internet.

Prin intermediul acestui serviciu practic închiriați un spațiu pe un server (sau un server propriu) pentru a găzdui website-ul dumneavoastră astfel încât alte dispozitive să îl poată accesa.

Există o multime de tipuri de servicii de gazduire web disponibile astăzi, de la servicii gratuite cu optiuni limitate la servicii web hosting de afaceri specializate iar alegerea unui hosting adecvat se poate dovedi uneori dificilă.

Întreținere și actualizări

Una dintre calitățile principale pentru un bun website este prospețimea! Atunci când informațiile și conținutul website-ul dumneavoastră este actualizat și modificat în mod regulat, aceasta oferă vizitatorilor un motiv pentru a reveni. Schimbarea construiește trafic iar traficul la rândul lui contribuie la poziționarea pe locuri fruntașe în topuri și în motoarele de căutare.

Totodată actualizările de securitate și copiile de siguranță nu trebuie neglijate pentru a feri website-ul de acțiuni ostile.

Din aceste motive considerăm că munca de întreținere a unui website este importantă pentru menținerea unei prezențe web care sa promoveze afacerile clienților noștri.

Optimizare pentru motoare de căutare

SEO (Search Engine Optimization) este practica de optimizare a unui site web pentru a obține un loc cat mai sus posibil în ierarhia motoarelor de căutare cum ar fi Google, Yahoo sau Bing.

Google procesează peste un miliard de cautari pe zi pe motoarele sale de căutare. Acest număr este absolut uluitor și este de așteptat să crească pe măsură ce tot mai multe persoane folosesc internetul.

SEO este una din strategiile importante de marketing pe internet pentru orice afacere și ar trebui să fie o parte integrantă a strategiei de marketing pe termen lung în afaceri.

Social Media Integration

"Social Media Integration" înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți și de multe ori oamenii pur și simplu vor "tot" chiar dacă ei nu știu ce înseamnă asta.
Iată câteva din semnificațiile integrării social media:
- Butonul "Like" de la Facebook ca buton pentru pagina de Facebook a companiei (fără a părăsi site-ul)
- Butonul "Follow" de la Twitter pentru contul de Twitter al companiei (fără a părăsi site-ul)
- Butoane de "Social sharing" adică distribuirea în rețele sociale a conținutului din website prin Facebook / Twitter / Google Plus
- Newsletters - Distribuirea automată a noutăților de pe site catre adrese de e-mail ale unor persoane care s-au abonat pe site pentru a primi ultimele noutăți.

Desigur, nu toate sunt necesare sau utile pentru toate site-urile.